joi, 9 decembrie 2010

I'm like u,but so different.

Nimeni nu mai are demnitate ! Cu totii ne incalcam principiile si o luam razna..
Noi nu suntem decat niste adolescenti care nu vor altceva decat sa simta viata din “plin”.
Dar pana cand ?
Poate pana cand ne vom da seama ca ne-am distrus viitorul si ca nu mai este cale de intoarcere. Ne scufundam in vicii si anturaje nu tocmai bune. Si ne place !
“Tot ce este ilegal e bun.” Asta mi s-a zis de n ori , si deja am ajuns sa cred si eu in asta si sa incerc. Defapt, m-am lasat influentata de fiecare in parte. Desi am spus “ Nu” de cateva ori,in timp s-a transformat in “ Da,vreau si eu ! “
Poate ca am devenit ceva ce nu eram,sau poate ca am redevenit, sau poate ca am luat-o razna ..
Nu mai gandim asa cum o faceam candva si vrem tot mai mult. Nu mai vrem sa luptam pentru ceea ce vrem sa obtinem. Suntem dependenti de multe si ne place al naibii de mult.
Si poate ca varsta nu imi da oportunitatea sa spun atat de multe, desi am facut destul de multe prostii pana acum si am gresit de mii de ori,inca sunt acel copil care si-a pastrat acea demnitate de mult apusa la alte persoane.
Ne place sa ne trezim la ore tarzii si ne place sa nu “servim” scoala. Ne place sa facem fel de fel de nebunii numai ca sa avem ce povesti.. Cui sa povestim ?
La cat de mult ne pasa de sanatatea noastra,tind sa cred ca nu apucam nici 25 de ani.. Nu vom avea mostenitori si nici macar nu vom avea o viata implinita.
Vom sta pe acele banci, pe acele scari, in acele cluburi, in acele baruri si o vom duce bine pana cand corpul va ceda.
Eu nu ma caiesc pentru tot ce am trait si traiesc. Pentru ca imi place viata asa cum mi-o fac, si imi place sa stiu ca o duc bine si in acelasi timp imi pastrez picioarele pe pamant.
Dar ce se va intampla cu voi ?

4 comentarii:

Alexis. spunea...

Buna intrebareee.

Alexandra. spunea...

Indeed ma. Eu m-am auto-descris, dar voi ce aveti de gand ?:))

Alexis. spunea...

:-??

Alexandra. spunea...

:)) aici nu era vorba de tine. ca am eu grija ;)))):X:X

Trimiteți un comentariu