vineri, 17 decembrie 2010

If I were a boy.

Daca as fi barbat,n-as iubi o femeie pentru felul in care arata,ci pentru felul ei de-a fi.

M-as uita intr-una la ea,si nu pentru ca stie ca ma uit,ci pentru faptul ca incearca sa treaca neobservata. M-as uita la frumusetea ei si la faptul ca atunci cand rade,o face cu blandete. M-as uita pentru ca nu isi arunca hainele cat mai departe de ea,ci pentru ca este intotdeauna aranjata.

I-as urma pasii,nu pentru ca m-a vazut si si-a dat seama ca am un interes,ci pentru faptul ca ma refuza rece,insemnand ca nu se lasa agatata pe strada.

Daca as vedea-o pentru a doua oara,as privi-o pentru felul in care are acel zambet inocent pe fata ,si pentru felul in care isi da parul dupa ureche ,imaginandu-mi ca de acolo as putea sa o sarut si sa ma joc cu firele ei de par.

As iubi-o pentru ca nu e hotarata,dar este dura si dulce in acelasi timp.

Daca as intalni-o in club,m-as gandi pervers la ea. Daca ar sta cu tigara in mana si cu paharul plin de vodca,m-as gandi ca ar fi o partida dementa de sex.

Daca ar fi in statie,primul lucru care l-as face ar fi sa ma uit la rabdarea ei cand autobuzul nu vine.

Cu siguranta i-as duce lipsa in momentul in care as simti parfumul ei discret. In momentul in care mi-as aminti privirea ei goala,dar plina de sperante.

As iubi-o pentru inocenta si naivitatea ei. As iubi-o pentru aroganta si falsitatea ei. As iubi-o pentru zambetul care mi-l daruieste,si pentru imbratisarile calde primite.

As iubi-o pentru ca e ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu