marți, 8 iunie 2010

Te super-iubesc! ;x


Ce este o prietenie ?
Un nor pufos care este mereu prezent aici.
Ce inseamna sa ai o prietena buna ?
O persoana care sa iti fie alaturi la bine si la greu,care sa iti dea momente dragute,care sa iti spuna "Te iubesc!" in fiecare zi,cu care sa imparti orice moment din zi si care sa fie aici pentru tine.
Eu cred,eu cred ca am gasit persoana aceasta.O iubesc enorm, si mi-a fost alaturi mereu.Poate ca...Poate ca starile de "agonie" sunt mult prea putine,dar momentele frumoase compenseaza cliseele.Cu ea imi impart majoritatea timpului.Si daca intr-o zi as fi pusa intre a alege-o pe ea sau un baiat.Cu siguranta ea ar fi aleasa.
Daca m-ar mai intreba o data ce parte vreau din ea.Nu as mai spune parul.As spune inima.As spune ca o vreau pe ea .
Oare ea stie cat o iubesc? Sau..am uitat sa ii spun.Nu pot sa cred ca ar putea exista o prietenie in care sa uiti sa spui un "Te iubesc!" in fiecare zi.Pentru mine este un tratament.
Viata este scurta si merita traita din plin.
Asa ca fa lucruri bune acum cat mai ai timp.Fii fericit.Si daca este nevoie sa lupti pentru fericirea ta,nimic nu trebuie sa te opreasca.
De ce nu i-as putea spune "La revedere!" ?
Pentru ca ea face parte din mine.Si imi doresc ca peste cativa ani cand fiecare va fi pe drumul ei,sa isi aminteasca de mine,si sa zambeasca pentru toate momentele fumoase pe care le-am petrecut.
Viata noastra abia acum incepe.Este un inceput bun.
Te iubesc Annaise (din clanul A/F/I)
Cu drag,Flop.(clanul A/F/I)

Un comentariu:

Bizar. spunea...

dute dracu!:))
grup haotic din mintea mea ce esti.
si eu te iubesc.
Anaisse (clanul A/F/I)

Trimiteți un comentariu