sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Coffee and cigarettes.

Femeile când pleacă prima oară vor vrea să se întoarcă pentru a doua oară pentru a-ți mai da o șansă să îți îndrepți greșelile, când le refuzi să știi clar că au plecat definitiv.
Țigări,cafele,hârtii aruncate pe jos.
Miros de alcool în toată camera, aer trist ,singuratic, muribund.
Privește în gol, fix spre ușa pe care tu ai ales să ieși, fumează o țigară, derulează fiecare cuvânt și gest făcut de tine în ziua aia, știe că nu mai vrei să te întorci,dar ea încă speră că te va avea din nou.
E scârbită de vremea de afarã, se uită pe geam și o apucă nervii, nu pentru că a nins, ci pentru că nu iși mai poate face plimbările în toiul nopții din cauza viscolului.
Deși este deja amiază încă stă în pijamale,presimte că va fi o zi leneșă, o zi de stat pur și simplu în pat și privit pe pereți.
Încearcă să își oprească gândurile, să înceteze să i se mai deruleze fiecare cuvânt, vrea să le uite, să le șteargă cu buretele. Dar cum ar putea? Când tot ce vede îi aduce aminte de tine? 
Deschide geamul și lasă viscolul să intre, pentru prima oară în ultimele zile nu se mai simțea așa singură și tristă, frigul îi amorțea sentimentele.
Iși mai face o cafea, își toarnă vodcă în ea, s-a săturat să bea alcool sec, își mai aprinde o țigară, parcă nici plămânii nu mai sunt la locul lor.
Inima îi bate din ce în ce mai tare, ai intrat pe ușă din nou, dar doar ca să o rănești și să o vezi cum suferă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu