vineri, 10 ianuarie 2014

I was in love with the best guy in the world and I let him go.

Unii spun că este maturizare,alții îmi spun că nu am luat decizia corectă, iar alții îmi zic că am doar 18 ani și ar trebui să mă bucur de tinerețe.
Dar oare toți acești oameni știu ce este în interiorul meu? În inima și în mintea mea?
Nu sunt facută să las oamenii din jurul meu să plece,în special pe cei care îi iubesc,dar poate că asta e cea mai bună soluție pentru a evita pe viitor să le frâng inima.
Mi-am dat lumea peste cap și doare,nu vreau să am regrete,dar totuși am resentimente. 
Oare mă va ințelege? Oare iși va da seama că nu am vrut să îi fac rău? Sau poate că deja am distrus orice fărâmă de fericire din acel om. 
Mă simt goală,tristă,zilele mi se par altfel,dar incă sper în schimbare.
Diminețile sunt mai ciudate,până acum știam că mă trezesc pentru a face un om fericit,pentru a-i darui un zâmbet,dar acum? Acum stau și beau o cafea singură într-o cafenea și scriu. Nu obișnuiam să fac asta până acum,poate pentru că nu îmi lipsea nimic și voiam să știe toți cât de  fericită sunt. 
M-am considerat o lașă în tot acest timp, o lașă că nu dau piept în piept cu realitatea și las zilele sa treacă și să mă macine. 
Am ales cu inima deși îmi e frântă în mii de bucățele. 
Cafeaua devine mai dulce si tigările mai ușor de fumat. Este o altă zi tristă. 

2 comentarii:

Cosmin spunea...

been there, done that. Şi mi-ar place să-ţi că "it will get better", dar în realitate golul acela nu se va umple niciodată. Cel puţin la mine, nu s-a umplut, chiar dacă au trecut ani de zile. Timpul ajută, cât de cât, dar cel mai uşor de trecut peste este să te resemnezi, gen. Adică să nu te mai gândeşti la asta. Fii fericită că s-a întâmplat, preţuieşte amintirile şi ocupăţi timpul cu orice poţi ca să nu te autodistrugi gândindu-te prea mult la asta.

Desigur, toate astea dacă nu mai există nici o posibilitate să reiei relaţia. Dacă există, atunci go get him. Aici nu există decizii corecte sau greşite. Există doar sentimente şi trebuie să faci ceea ce simţi tu că-i corect.

Dan Stefan spunea...

Some say "timpul le rezolva pe toate", nu stiu cu exactitate daca este adevarat. Cu totii trecem prin astfel de greutati, avem regrete fata de actiunile din trecut, dar noi invatam din greseli si trebuie luate ca atare, asta ne face mai buni in viitor.

Trimiteți un comentariu