marți, 9 august 2011

She will find him here .

Nu credea ca isi poate pierde speranta asa de brusc.
Acum e singura , in pat , cu o cafea tare si o tigara.. Simte cum plamanii si inima o las ,prea multe tigari si prea multa durere in sufletul ei au distrus-o usor, usor ..
Si bea incet, ca si cum ar fi ultima inghititura , incearca sa uite, si spera ca aroma tare din aceasta dimineata sa ii distruga orice amintire .
A ramas total nedumerita , nu mai stie ce sa faca.. Tot ce avea ea in viata era legat de el. Orice dimineata, orice plecare, orice venire , orice clipire.. El era acolo, oricand, oricum.
Acum tot ce i-a mai ramas e sa incerce sa uite, dar e greu ! Al dracu de greu !
E plina de resentimente, ii vine sa planga, dar nu mai poate. E secata de tot ..
Si are mii de intrebari in minte, intrebari carora nu le va mai afla raspunsul.
Cum ar mai putea ea sa ierte asa ceva ? Cum ar mai putea ea sa se intoarca la el fara sa se gandeasca de doua ori la ce s-a intamplat in trecut ? Cum ar putea sa il readuca acasa ?
"acasa" , ce cuvant greu..Credea ca "acasa" inseamna "el".
Nu stia ca il va pierde asa repede , iar acum s-a trezit intr-o stupida situatie.
Isi ia hainele, se imbraca usor, in scarba, si iese pe usa.. isi ia o cafea de la Starbucks'ul din apropiere, isi ia un Dunhill Blue , si dispare brusc din orice aglomeratie.
Are un singur scop.. Sa ajunga in locul in care obisnuia sa stea cu el. Stie ca ii face rau locul,dar ii place sa simta si acum aroma parfumului lui..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu